Sunday, January 2, 2011

Papercraft Wetland Animals

As a way of educating the public about wetland habitats, Ducks Unlimited Canada offers ten free 3D paper models of wetland animals. Pictured above is a painted turtle, a leopard frog, a largemouth bass and a yellow spotted salamander. Also available are models of a mallard duck, a great blue heron, a great horned owl, a beaver, a red fox, and a dragonfly. Templates for each of the animals are available here.

pullu havlu örnekleri

sizlere dört adet pullarla işlenmiş havlu örnekleri sunuyorum.çok güzel ve hoş olmuş değilmi.çeyizlerimizde bulundurabileceğimiz güzellikteler.Arkadaşım daha birçok dantel örnekleri yollamış bana sırasıyla yayınlıyorum.lütfen bana alınma sevgili arkadaşım.
ücret karşılığı spariş alan arkadaşımın msn adresini veriyorum. siparişlerinizi bu adresle irtibata geçerek verebilirsiniz. aysec_80@hotmail.com



























Kenar Danteli Örnekleri

yeni yıla yani 2011 dantel yayınları na kenar dantelleri ile başlayalım dedim.hadi hayırlısı bakalım.umarım bu yılda dantel örnekleri 'mi beğenirsiniz.arasıra yayınlarımı beğenmiyenlerde oluyor ama olsun.zevkler farklı farklı değilmi.2011 yılının sizler için çok çok güzel geçmesini temenni ediyorum.umarım sağlık ve sıhhatiniz fevkelade iyi olur.